Sheep in the Big City – Cincinnati Recreation Center

The initial impression of the University of Cincinnati Recreation Center from the photographs was of suspended heavy masses.  The ceilings and overhangs seemed to be composed of large monolithic volumes punctured by only a few fluorescent lights or apertures that allowed minimal light to enter the spaces.  From the photographs, it was difficult to see how the programmatic spaces connected to each other.  On site, we confirmed that it took some exploring to figure out the circulation paths.  The materials of the building were quite reflective, making the rooms appear more spacious, yet retained the feeling of heaviness.

-Sara Bone, Kathrine Graf, Samiha Nawshin, Ashley Wong

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s